Ο Ραχίμ Στέρλινγκ αποχώρησε εκτάκτως από το Κατάρ για να επιστρέψει στην Αγγλία όπου μπήκαν στο σπίτι του ένοπλοι διαρρήκτες.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ, έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Σενεγάλη (3-0) στους «16» του Μουντιάλ 2022, λόγω οικογενειακού προβλήματος, όπως αποκάλυψε ο Γκάρεθ Σαουθγκέϊτ.

Ο έμπειρος επιθετικός της Τσέλσι, επέστρεψε στην Αγγλία, αλλά ίσως εν συνεχεία, να γυρίσει στο Κατάρ και να ενισχύσει τα «τρία λιοντάρια», όπως τόνισε ο Αγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός:

«Εχει ένα οικογενειακό θέμα να αντιμετωπίσει και συζητήσαμε αρκετά το θέμα. Ομως άφησα άλλους ανθρώπους να τον βοηθήσουν με αυτό το ζήτημα. Θα πάει στην Αγγλία για να το διευθετήσει και μετά θα δούμε τι θα συμβεί».

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι του παίκτη στο Σάρεϊ του νότιου Λονδίνου, ενώ παρόντες ήταν η σύντροφός του και το μικρό παιδί του.  Στέρλινγκ

«Σαφώς η προτεραιότητα για αυτόν είναι να είναι με την οικογένειά του και θα τον στηρίξουμε γι’ αυτό. Θα του δώσουμε όλο τον χρόνο που χρειάζεται», τόνισε ο Σάουθγκεϊτ και συνέχισε:

«Δεν θέλω να τον πιέσω. Μερικές φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα και η οικογένεια έρχεται πρώτη».

Το ερχόμενο Σάββατο, η Αγγλία θ’ αντιμετωπίσει την Γαλλία στην προημιτελική φάση του Μουντιάλ 2022.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!