Ο Βόιτσεχ Σέζνι χάρισε μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές του φετινού Μουντιάλ όταν παρηγόρησε το γιο του για τον αποκλεισμό της Πολωνίας.

Κάθε διοργάνωση έχει νικητές και ηττημένους. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για το Μουντιάλ. Μία από τις χώρες που αποχαιρέτησαν ήδη το θεσμό είναι και η Πολωνία του Βόιτσεχ Σέζνι.

Ο Πολωνός κίπερ οδήγησε και με τις δικές του εμφανίσεις την χώρα του στους «16», αλλά εκεί η πορεία της σταμάτησε. Σταμάτησε στους υπερηχητικούς Γάλλους, οι οποίοι και τους κέρδισαν με 3-1 σχετικά άνετα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τηλεοπτικός φακός «πέτυχε» τον Σέζνι να παρηγορεί τον μικρό του γιο που έκλαιγε μετά τον αποκλεισμό τους. Πανέμορφες στιγμές μέσα σε ένα κλίμα στενοχώριας και απογοήτευσης.

Δείτε τη συγκινητική στιγμή που μοιράστηκε ο Βόιτσεχ Σέζνι με τον γιο του

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @fifaworldcupgr

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!