Μουντιάλ: Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, μίλησε για την αναμέτρηση της Κροατίας με την Ιαπωνία.

Η Κροατία προκρίθηκε στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, αφήνοντας εκτός συνέχειας το Βέλγιο μετά το μεταξύ τους 0-0 στην Αλ Ραγιάν. Ντάλιτς

Οι Κροάτες κατέκτησαν τη 2η θέση του 6ου ομίλου, που τους φέρνει σήμερα αντιμέτωπους με την Ιαπωνία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, μίλησε για την αντίπαλο της ομάδας του και τόνισε πως η μάχη θα είναι δύσκολη:

«Κανείς στην αποστολή ή πιστεύω στον κόσμο που έχει λίγο μυαλό δεν υποτιμά την Ιαπωνία. Είναι μια δυνατή ομάδα, που νίκησε Ισπανία και Γερμανία. Δύο παγκόσμιους πρωταθλητές δηλαδή.

»Πώς να την υποτιμήσεις; Η μάχη θα είναι δύσκολη κόντρα σε αποφασισμένους σαμουράι. Θα δώσουμε τα πάντα και ελπίζω πως θα κάνουμε λίγα λάθη και να παλέψουμε για την πρόκριση.»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι;