Ο Έρικ Ντάιερ μίλησε για την πρόκριση της Εθνικής Αγγλίας στους προημιτελικούς του Μουντιάλ και το ματς με την Γαλλία.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αυτός ήταν ο πρώτος στόχος στόχος μας και τον πετύχαμε», δήλωσε ο Ερικ Ντάιερ, λίγο μετά την νίκη της εθνικής Αγγλίας με 3-0 επί της Σενεγάλης και την πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με την Γαλλία, με «έπαθλο» μία θέση στα ημιτελικά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, ο έμπειρος Αγγλος αμυντικός, σχολίασε:

«Προφανώς και όταν είσαι στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όλοι οι αντίπαλοι θα είναι πολύ καλοί. Είναι πραγματικά μια πολύ καλή ομάδα, με σπουδαίους παίκτες. αλλά το ίδιο κι εμείς.

Ο Εμπαπέ είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά η άμυνα είναι ομαδική υπόθεση. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό, η άμυνα αρχίζει από την επίθεση. Είναι δύο πολύ δυνατές ομάδες, δεν νομίζω ότι υπάρχει φόβος, αλλά πολύς σεβασμός».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!