Ο Αλβάρο Μοράτα έδωσε... υπόσχεση πως αν πάρει το Μουντιάλ η Ισπανία θα πάει με ποδήλατο το Χρυσό Παπούτσι στον Εμπαπέ.

Διάθεση για πλάκα και… γυμναστική έχει ο Αλβάρο Μοράτα. Ο Ισπανός άσος ρωτήθηκε για την πορεία της χώρας του στο φετινό Μουντιάλ καθώς και για τον στόχο της εθνικής ομάδας στο θεσμό.

«Αν χρειαστεί, μπορώ να μάθω σε όλους τους συμπαίκτες μου πώς να παίζουν τον τερματοφύλακα. Η ευθύνη είναι όλων μας και κανείς δεν θα θυμάται τίποτα αν δεν τα καταφέρουμε», δήλωσε ο επιθετικός της Ατλέτικο.

Ο ρεπόρτερ το πήγε ένα βήμα παρακάτω και τον ρώτησε αν θα αντάλλασσε το Χρυσό Παπούτσι του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το έδινε στον Κιλιάν Εμπαπέ ως αντάλλαγμα τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή: Μοράτα

«Θα πήγαινε με ποδήλατο το Χρυσό Παπούτσι στη Γαλλία με αντάλλαγμα να γίνει η Ισπανία Παγκόσμια Πρωταθλήτρια».

Τέλος, αναφορικά με τους Μέσι, Κριστιάνο και Νεϊμάρ τόνισε:

«Τι να πω για τον Μέσι. Όποιον από τη γενιά μου κι αν ρωτήσετε για τον Μέσι ή τον Κριστιάνο, θα σας πουν ότι είναι καταπληκτικοί. Προσωπικά μου αρέσει επίσης, ο Νεϊμάρ γιατί σε κάνει να απολαμβάνεις να τον βλέπεις να παίζει.

Σε όποιον αρέσει το ποδόσφαιρο θα σταματήσει αυτό που κάνει για να δει τον Μέσι, τον Κριστιάνο ή τον Νεϊμάρ να παίζουν. Ας ελπίσουμε ότι αν διασταυρωθούμε μαζί τους να μην είναι στη μέρα τους.

Προσωπικά, θα ήμουν χαρούμενος αν ο Κριστιάνο κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο γιατί έκανε μια απίστευτη καριέρα. Και δεν θα στεναχωριόμουν αν το κερδίσουν οι άλλοι δύο, είναι επίσης, σπουδαίοι παίκτες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!