Στην Αλ Νασρ θα αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο από 1η Ιανουαρίου σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής MARCA.

Η «Marca» είχε ρίξει πρώτη τη «βόμβα» με την πρόταση της Αλ Νασρ στον Κριστιάνο Ρονάλντο που θα τον μετατρέψει σε πραγματικό «Μίδα» της Σαουδική Αραβίας. Πλέον, υπάρχουν εξελίξεις…

Σε συνέχεια του αποκλειστικού της ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο από 1η Ιανουαρίου του 2023 θα αγωνίζεται στην Σαουδική Αραβία με την φανέλα της Αλ Νασρ.

Η μετακόμιση του Πορτογάλου σταρ στη Σαουδική Αραβία για την Αλ Νασρ θεωρείται «τελειωμένη», με τον CR7 να συμφωνεί σε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων με απολαβές ύψους 200 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Η Αλ Νασρ είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το «διαζύγιό» του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, του προσφέρει ετήσιες αποδοχές κοντά στα 200 εκατ. δολάρια για συμβόλαιο συνεργασίας δυόμισι ετών! Να σημειωθεί πως στη Μάντσεστερ είχε εβδομαδιαίες αποδοχές πάνω από 500 χιλιάδες λίρες.

Συγκεκριμένα, η πρόταση περιλαμβάνει τόσο πάγιες αποδοχές, όσο και χορηγικές συμφωνίες, με την ετήσια αποζημίωση του Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάνει τα 200 εκατομμύρια. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ο CR7 έχει μπροστά του ένα συμβόλαιο με συνολικές απολαβές, συμβόλαιο και χορηγικές συμφωνίες, κοντά στα 500 εκατ. για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα!

Να σημειωθεί πως ο Ρονάλντο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον περασμένο Ιούλιο απέρριψε πρόταση 245 εκατ. δολαρίων από την Αλ Χιλάλ, προκειμένου να συνεχίσει για τα επόμενα δύο χρόνια την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία και τώρα η «αντίζηλος» της, Αλ Νασρ, ανεβάζει την προσφορά για ν’ αποκτήσει τα δικαιώματα του διάσημου ποδοσφαιρικού αστέρα. Και φαίνεται πως τα κατάφερε!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!