Το παρασκήνιο γύρω από την κίνηση των παικτών της Εθνικής Γερμανίας που έκλεισαν τα στόματα, πριν το ματς με την Ιαπωνία, αποκαλύπτει η Bild.

Εντύπωση είχε προκαλέσει η κίνηση των παικτών της Γερμανίας να κλείσουν το στόμα τους πριν την αναμέτρηση απέναντι στην Ιαπωνία για το Μουντιάλ. Σύμφωνα με τη Γερμανική εφημερίδα, η κίνηση αυτή που πραγματοποιήθηκε για να πάει κόντρα στη FIFA για την απόφαση της να τιμωρεί με κίτρινη κάρτα όποιον φορά περιβραχιόνιο με το «one love», δεν ήταν ομόφωνη. Γερμανία

Αυτοί που ζήτησαν να προχωρήσουν στην εν λόγω κίνηση, ήταν οι Νόιερ και Γκορέτσκα θέλοντας να παρακίνησουν την υπόλοιπη ομάδα που ήταν αντίθετη. Ο λόγος ήταν πως δεν ήθελαν η υπόθεση να «ξεφύγει» πέρα από τα όρια του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Οι δύο παίκτες δεν έκαναν πίσω και έπεισαν και τον Τζόσουα Κίμιχ, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό τους.

Κάπως έτσι κατάφεραν να πειστούν οι υπόλοιποι και στην αναμνηστική φωτογραφία έκλεισαν επιδεικτικά τα στόματα τους με τα χέρια, στέλνοντας το μήνυμα στη FIFA.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του «Fox News», η τηλεπαρουσιάστρια Έσθερ Σέντλατσεκ ανέδειξε το θέμα μετά από συζήτηση στα αποδυτήρια με τον διευθυντή ποδοσφαίρου των «πάντσερ», Όλιβερ Μπίερχοφ. Η ίδια φέρεται να τον ρώτησε αν το όλο θέμα με τη στήριξη στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα θα μπορούσε να είχε καλύτερη διαχείριση και αν η κίνηση αυτή έγινε αποδεκτή από όλους τους παίκτες.

Ο Μπίερχοφ φέρεται να μην διέψευσε τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για ασυμφωνία των παικτών ενώ τόνισε πως θα μπορούσαν να το διαχειριστούν με έναν καλύτερο τρόπο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Γερμανία