Η Γαλλία πανηγύρισε την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ και μετά τη νίκη επί της Πολωνίας οι τρικολόρ το γιόρτασαν στα αποδυτήρια.

Όσο άνετα κι αν ήρθε η πρόκριση, οι Γάλλοι διεθνείς την πανηγύρισαν με την ψυχή τους. Γαλλία

Οι παίκτες της Γαλλίας έκαναν αυτό που έπρεπε. Νίκησαν με 3-1 την Πολωνία και προκρίθηκαν στους «8». Όπως ήταν φυσικό, στη συνέχεια πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία τους στα αποδυτήρια του «Αλ Μπαϊτ». Γαλλία

Τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν τους «τρικολόρ» να πανηγυρίζουν έξαλλα. Φυσικά, τότε δεν γνώριζαν ακόμα πως τους περιμένει ντέρμπι… φωτιά με την Αγγλία.

Δείτε το βίντεο που κυκλοφόρησε με τους πανηγυρισμούς των διεθνών της Γαλλίας Γαλλία

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!