Η πλειονότητα των φιλάθλων στην Πορτογαλία πιστεύει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πρέπει να ξεκινάει στο βασικό σχήμα της ομάδας του Φερνάντο Σάντος.

Μία ενδιαφέρουσα έρευνα πραγματοποιήθηκε στην Πορτογαλία με θέμα τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι εμφανίσεις του Πορτογάλου σταρ στο Μουντιάλ δεν εντυπωσιάζουν και το μόνο που έχει πετύχει μέχρι τώρα είναι ένα γκολ κόντρα στην Γκάνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Αυτόματα δημιουργήθηκε ένα ερώτημα. Πρέπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο να ξεκινά στη βασική ενδεκάδα;

Έτσι, η Νο1 εφημερίδα της Πορτογαλίας, «A Bola», διεξήγαγε δημοψήφισμα στην ιστοσελίδα της, θέτοντας το ερώτημα «Πρέπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο να κρατήσει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα της Εθνικής;». Και το αποτέλεσμα έβγαλε νικητή το «Όχι» με 70% των συνολικών ψήφων, έναντι 30% της επιλογής «Ναι».

Τα αποτελέσματα μπορεί να προκαλούν έκπληξη αλλά τώρα που περνάμε στη νοκ-άουτ φάση, η Πορτογαλία μπορεί και να έχει τον Ρονάλντο περισσότερο ανάγκη από ποτέ!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!