Ο Ολιβιέ Ζιρού σπατάλησε μία μεγάλη ευκαιρία ώστε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Ολιβιέ Ζιρού για τη Γαλλία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντεμπελέ από τα δεξιά έκανε το γύρισμα αλλά ο Ολιβιέ Ζιρού δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σέζνι που ήταν εξουδετερωμένος.

Η Γαλλία είχε μπει πιο δυνατά στην αναμέτρηση αλλά η ομάδα της Πολωνίας έχει καταφέρει να ισορροπήσει την αναμέτρηση.

Η ομάδα του Ντεσάμπ δυσκολεύεται να βρει τον τρόπο να σκοράρει και ενώ φτάνουμε προς τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Δείτε την τεράστια χαμένη ευκαιρία του Ζιρού:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!