Ο Λιονέλ Μέσι λίγη ώρα μετά την νίκη πρόκριση της Αργεντινής κόντρα στην Αυστραλία αναφέρθηκε στο ματς με την Ολλανδία.

Ο Λιονέλ Μέσι λίγο μετά την πρόκριση της Αργεντινής υπογράμμισε τις δυσκολίες του προημιτελικού με την Ολλανδία.

«Τώρα έχουμε μια πραγματικά δύσκολη αναμέτρηση με την Ολλανδία, που παίζει πολύ καλά. Διαθέτουν σπουδαίους παίκτες κι έναν σπουδαίο προπονητή, θα είναι μια σκληρή μάχη. Είναι ο προημιτελικός ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου και, αν ένα Μουντιάλ είναι δύσκολο από την αρχή, γίνεται ακόμη δυσκολότερο σε αυτή τη φάση» τόνισε ο Μέσι.

Σκαλόνι: «Ασφυκτική η πίεση των Αυστραλών» Μέσι

Για τον αγώνα με την Αυστραλία, όπου η Αργεντινή πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη της στο Μουντιάλ, ο Σκαλόνι είπε: «Είμαστε ικανοποιημένοι. Το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) ματς ήταν πολύ δύσκολο. Μας πίεσαν ασφυκτικά. Δεν θα έπρεπε να έχουμε… υποφέρει στα τελευταία λεπτά, επειδή είχαμε ευκαιρίες να αυξήσουμε κι άλλο το προβάδισμά μας. Όμως, οι παίκτες μου γεννήθηκαν για να παίζουν τέτοιου είδους αγώνες».

Αναφορικά με τον τραυματία Άνχελ Ντι Μαρία, τον οποίο κράτησε στον πάγκο, ο Σκαλόνι εξέφρασε την ελπίδα ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Ολλανδία: «Σήμερα δεν ήταν σε κατάσταση να αγωνιστεί. Δεν ήθελα να το ρισκάρω. Ελπίζουμε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορέσει να βελτιωθεί η κατάστασή του και να παίξει στο επόμενο παιχνίδι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!