Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε στην αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Χόρνετς παρέα με... σνακ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έπαιξε για τους Μπακς στον αγώνα με τους Χόρνετς. Φυσικά, αυτό δεν τον εμπόδισε να βρεθεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει την σχετικά εύκολη νίκη της ομάδας του επί της Σάρλοτ.

Και τι… Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ήταν αν έβλεπε απλά τον αγώνα; Έτσι, ο «Greek Freak» έπιασε ένα «κουβαδάκι» ποπ κορν και αφού το… σκότωσε, έφαγε και μία μπάρα. Έτσι για την… διατροφή.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το… κολατσιό στον αγώνα των Μπακς με τους Χόρνετς

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

Μιλγουόκι Μπακς: Νίκη και χωρίς τον Γιάννη κόντρα στους Χόρνετς

Το Μιλγουόκι επέστρεψε στις νίκες στο ΝΒΑ… Αν και αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες, συμπεριλαμβανομένων των Γιάννη Αντετοκούνμπο, Τζρου Χόλιντεϊ και Κρις Μίντλετον, οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν 105-96 τους Χόρνετς στη Σάρλοτ και άφησαν πίσω την εντός έδρας ήττα από τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Πρώτος σκόρερ για τα «ελάφια» ήταν ο Μπόμπι Πόρτις που σημείωσε 20 πόντους, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Τζόρνταν Νουόρα με 17.

Ο Μπρουκ Λόπεζ, η συμμετοχή του οποίου ήταν αμφίβολη, και ο Τζεβόν Κάρτερ πρόσθεσαν από 14 πόντους, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για 17 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα με απολογισμό 2 πόντους (1/2 δίποντα, 0/1 τρίποντο), τρία ριμπάουντ, ένα μπλοκ και δύο λάθη.

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», ο Τέρι Ρόζιερ με 26 πόντους ήταν ο καλύτερος παίκτης των γηπεδούχων, ενώ ο Τζέιλεν ΜακΝτάνιελς πρόσθεσε 21 πόντους και ο Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ 20. Μιλγουόκι Μπακς

Συνοπτικά, σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

-Νέα Υόρκη-Ντάλας 100-121
-Λ.Α. Κλίπερς-Σακραμέντο 96-123
-Σάρλοτ-Μιλγουόκι 96-105
-Τορόντο-Ορλάντο 121-108
-Μινεσότα-Οκλαχόμα Σίτι 128-135
-Γκόλντεν Στέιτ-Χιούστον 120-101
-Γιούτα-Πόρτλαντ 111-116

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!