Ιστορικό γκολ για τον Ολιβιέ Ζιρού! Όχι μόνο άνοιξε το σκορ για τη Γαλλία αλλά έφτασε τα 52 τέρματα με την εθνική, ξεπέρασε τον Ανρί και είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «Τρικολόρ».

Ο Ολιβιέ Ζιρού μπορεί λίγα λεπτά νωρίτερα να έχασε τεράστια ευκαιρία αλλά στη δεύτερη απόπειρά του δεν χαρίστηκε!

Κάθετη πάσα του Μπαπέ, και ο φορ της Μίλαν έκανε υποδειγματικό πλασέ με το αριστερό από το ύψος του πέναλτι, για να στείλει τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Σέζνι.

Σε ένα σημείο όπου η Πολωνία είχε ισορροπήσει το ματς και έχασε μία τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί, ο Ολιβιέ Ζιρού ήρθε να «ξελασπώσει» την ομάδα του.

Φυσικά με αυτό το γκολ, ο Ολιβιέ Ζιρού έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γαλλίας.

Δείτε το γκολ του Ολιβιέ Ζιρού:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! κ κ κ κ κ κ