Σοβαρός ήταν τελικά ο τραυματισμός του Γκαμπριέλ Ζεσούς, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Άρσεναλ να μένει εκτός για τους επόμενους τρεις μήνες.

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς δεν θα χάσει μόνο το υπόλοιπο του Μουντιάλ για την Βραζιλία, αλλά και ένα μεγάλο διάστημα από το υπόλοιπο της σεζόν με την Άρσεναλ.

Τα ΜΜΕ της πατρίδας του μιλούν για πολύ σοβαρή ζημιά στο γόνατο, η οποία θα τον αφήσει εκτός μάχης για τουλάχιστον τρεις μήνες. Δεν έχει ακόμη υπάρξει επίσημη ανακοίνωση όμως όλα δείχνουν πως ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια σε αποθεραπεία μέχρι να επιστρέψει και πάλι στη δράση.

Ο Ζεσούς, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι για 52 εκατ. ευρώ από την Μάντσεστερ Σίτι, έχει φέτος 5 γκολ και 7 ασίστ σε 20 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τους πρωτοπόρους της Premier League.

Αυτό σημαίνει αυτομάτως πως η Άρσεναλ θα πρέπει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να καλύψει το κενό του Βραζιλιάνου. Οι Λονδρέζοι καλούνται να βγουν στην αγορά και τον Ιανουάριο να αποκτήσουν έναν ακόμη παίκτη για την επίθεσή της.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!