Αγγλία-Σενεγάλη: Δύο ασίστ μέσα σε λίγα λεπτά μοίρασε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στον αγώνα των «λιονταριών» με τους Σενεγαλέζους.

Φοβερός και τρομερός Μπέλιγχαμ με συμμετοχή στα δύο πρώτα γκολ της Αγγλίας κόντρα στη Σενεγάλη.

Συγκεκριμένα, στο 39′ ο Μπέλιγχαμ πήρε την πάσα από τον Κέιν και με μία μαγική ασίστ στον Χέντερσον ξεκλείδωσε την άμυνα της Σενεγάλης για το 1-0 της Αγγλίας.

Λίγα λεπτά αργότερα και ειδικότερα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Μπέλιγχαμ εκδήλωσε μία φοβερή αντεπίθεση για τους Άγγλους. Προχώρησε πολλά μέτρα με την μπάλα στα πόδια, έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Φόντεν και εκείνος με τη σειρά του στον Κέιν, ο οποίος έγραψε το 2-0.

Αγγλία-Σενεγάλη: Δείτε τον απίθανο Τζουντ Μπέλιγχαμ να «μαγεύει» στο ματς με τη Σενεγάλη

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!