Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καταιγιστικός κόντρα στους Λέικερς παρά την ήττα από την ομάδα του Λος Άντζελες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του. Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό για το Μιλγουόκι να πάρει τη νίκη μέσα στο «σπίτι» του, καθώς οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις (συνολικά πέτυχαν 72 πόντους) «πλήγωσαν» τους γηπεδούχους.

Ο Greek Freak έβαλε 40 πόντους (16/20 δίποντα, 8/11 βολές, 0/3 τρ.) μάζεψε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ και είχε ένα μπλοκ σε 35 λεπτά. Αλλά αυτό δεν αρκούσε για τους Μπακς.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δείτε τα highlight του κόντρα στους Λέικερς

 

 
Μετά την ήττα αυτή το Μιλγουόκι “έπεσε” στο 15-6 (τρίτη ήττα εντός σε 14 ματς, ενώ έχει και 4 εκτός σε 7 παιχνίδια), στη βραδιά της επιστροφής του Κρις Μίντλετον, ο οποίος πέτυχε 17 πόντους (6/11 σουτ, 7 ασίστ) στα 27 λεπτά που αγωνίστηκε. Ήταν η πρώτη του εμφάνιση μετά τον τραυματισμό του στον πρώτο γύρο των περσινών play off.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!