O Γιάννης Αντετοκούνμπο χάρισε στο κοινό του ΝΒΑ ένα από τα πιο «βίαια» και εντυπωσιακά chasedown blocks όλων των εποχών.

Ίσως η τάπα της χρονιάς. Αν όχι η ωραιότερη, σίγουρα η πιο εντυπωσιακή. Αυτή που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Θύτης; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Θύμα; Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο Greek Freak έχασε τη μπάλα, ο ηγέτης των Λέικερς έφυγε στον αιφνιδιασμό, έτοιμος για το κάρφωμα. Μέσα στο Μιλγουόκι; Δεν νομίζω. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τον είχε καταδιώξει, σηκώθηκε, του έκρυψε το φως και του έκοψε την προσπάθεια με ένα μεγαλοπρεπές chasedown block στη ματσάρα του Fiserv Forum.

Δείτε το επικό chasedown block που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του. Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό για το Μιλγουόκι να πάρει τη νίκη μέσα στο «σπίτι» του, καθώς οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις (συνολικά πέτυχαν 72 πόντους) «πλήγωσαν» τους γηπεδούχους.

Ο Greek Freak έβαλε 40 πόντους (16/20 δίποντα, 8/11 βολές, 0/3 τρ.) μάζεψε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ και είχε ένα μπλοκ σε 35 λεπτά. Αλλά αυτό δεν αρκούσε για τους Μπακς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!