Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα Social Media μία φωτογραφία του με τους Τζέιμς και Ντέιβις.

Με μία ανάρτησή του στο Instagram, o Γιάννης Αντετοκούνμπο εξύμνησε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις.

Λίγο μετά τη νίκη των Λέικερς μέσα στο Μιλγουόκι, ο «Greek Freak» ανέβασε μία κοινή φωτογραφία των τριών τους μετά το παιχνίδι, γράφοντας:

«Απόλαυσε την στιγμή. Είνα πάντα ωραίο να παίζεις κόντρα στους καλύτερους. Ας ξαναμπούμε σε σειρά».

Δείτε το post του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του. Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό για το Μιλγουόκι να πάρει τη νίκη μέσα στο «σπίτι» του, καθώς οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις (συνολικά πέτυχαν 72 πόντους) «πλήγωσαν» τους γηπεδούχους.

Ο Greek Freak έβαλε 40 πόντους (16/20 δίποντα, 8/11 βολές, 0/3 τρ.) μάζεψε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ και είχε ένα μπλοκ σε 35 λεπτά. Αλλά αυτό δεν αρκούσε για τους Μπακς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!