ΑΕΚ-Προμηθέας: O Βασίλης Μουράτος χάρισε αναμφίβολα το highlight της αγωνιστικής και του αγώνα με buzzer beater από το κέντρο.

Το ΑΕΚ-Προμηθέας αλλά και όλη την αγωνιστική σημάδεψε ο Βασίλης Μουράτος ευστοχώντας σε απίθανο buzzer beater από το κέντρο του γηπέδου.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα της τρίτης περιόδου και με το χρόνο να πιέζει, ο Έλληνας γκαρντ του Προμηθέα πέταξε τη μπάλα πίσω από κέντρο, εκείνη βρήκε στο ταμπλό και έπεσε μέσα στη στεφάνη, πετυχαίνοντας ένα απίστευτο buzzer beater.

Βλέποντας το χρονόμετρο να πλησιάζει στο μηδέν, ο Βασίλης Μουράτος πέταξε τη μπάλα πίσω από το κέντρο και την είδε να καταλήγει στο διχτάκι.

Απίθανη φάση, άξια για highlight της αγωνιστικής.

Δείτε το φοβερό buzzer beater του Βασίλη Μουράτου στο ΑΕΚ-Προμηθέας

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!