Σερβία-Ελβετία: Ροντέο ήδη το «ντέρμπι» πρόκρισης του 7ου ομίλου με τρία γκολ να έχουν σκοράρει ήδη οι δύο ομάδες.

Σερβία και Ελβετία δίνουν τη δική τους… μάχη για να πάρουν το εισιτήριο για τους «16» του Μουντιάλ. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με έναν και τρεις βαθμούς αντίστοιχα τον αγώνα. Δεδομένου πως το Καμερούν έχει δύο και αγωνίζεται με την πρωτοπόρο Βραζιλία, Σερβία και Ελβετία θέλουν το τρίποντο που θα τους στείλει στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σερβία-Ελβετία

Το σκορ άνοιξε αρχικά ο Σακίρι στο 20ο λεπτό για τους Ελβετούς. Έξι λεπτά αργότερα ο Μίτροβιτς έφερε το ματς στα ίσια για να έρθει το γκολ του Βλάχοβιτς στο 35′ για να ανατρέψει το σκορ για τους Σέρβους.

Θα ήταν όμως ντέρμπι αν τελείωναν όλα εκεί; Όχι βέβαια. Στο 44′ ήταν η σειρά του Εμπολό να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!