Ο Ντάργουιν Νούνιεζ προσπάθησε να σκάψει το σημείο του πέναλτι πριν την εκτέλεση του Αγιού και μάλιστα... τσαμπουκαλεύτηκε.

Το πάθος για τη νίκη μπορεί πολλές φορές να κάνει κάποιον… δυσάρεστο στους αντιπάλους του. Δεν είναι λίγες οι φορές που για να οδηγήσει ένας ποδοσφαιριστής την ομάδα του στη νίκη, επιστρατεύει λίγο… αμφιλεγόμενους τρόπους.

Τα παραδείγματα είναι πολλά. Από μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου, ως νέους που μαθαίνουν με τον «λάθος» τρόπο ποδόσφαιρο. Ένας από αυτούς τους… φρέσκους παίκτες είναι και ο Ντάργουιν Νούνιεζ. Όντας λατινοαμερικάνος, το DNA του είναι κατά τι πειραγμένο. Έχει μία κλίση προς… αλλιώτικες μεθόδους. Μεθόδους… τσογλανίστικες όπως λέει ο λαός.

Τι έκανε όμως ο Ντάργουιν Νούνιεζ για να τον λέμε «τσογλάνι»; Στον αγώνα με τη Γκάνα και ενώ ο ρέφερι καταλόγισε το πέναλτι υπέρ των Αφρικανών, ο επιθετικός της Λίβερπουλ προσπάθησε να κάνει τα δικά του. Και συγκεκριμένα να «σκάψει» την άσπρη βούλα με τις τάπες του παπουτσιού του. Γιατί; Μα για να γλιστρήσει ο εκτελεστής και να αστοχήσει στο πέναλτι.

Φυσικά τον πήραν οι Γκανέζοι χαμπάρι, τον έδιωξαν και ο διαιτητής τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα.

Δείτε το βίντεο

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!