Μουντιάλ 2022: Τρομερή ανατροπή και πρόκριση (ως πρώτη) η Ιαπωνία - Στη 2η θέση η Ισπανία, έμεινε εκτός νοκ άουτ η Γερμανία.

Η Ιαπωνία έκανε τη δεύτερη ανατροπή απέναντι σε «μεγαθήριο» και με τη νίκη 2-1 επί της Ισπανίας πήρε την πρωτιά του 5ου ομίλου του Μουντιάλ 2022. Δεύτερη έμεινε η ομάδα του Λουίς Ενρίκε και εκτός συνέχειας για δεύτερη σερί διοργάνωση η Γερμανία.

Ας δούμε αναλυτικά τι συνέβη στις αναμετρήσεις μέσα από το Debut.gr
⇒ Ιαπωνία – Ισπανία 2-1

Τεράστια πρόκριση και, μάλιστα, ως πρώτη του 5ου ομίλου στους «16» του Μουντιάλ του Κατάρ πανηγύρισε το βράδυ της Πέμπτης (1/12) η Ιαπωνία, μετά τη μεγάλη ανατροπή και νίκη επί της Ισπανίας με 2-1 στο «Καλίφα Ιντερνάσιοναλ» της Ντόχα. Οι Ίβηρες «σώθηκαν» και συνεχίζουν στη διοργάνωση… ελέω Γερμανίας, η οποία την ίδια ώρα νικούσε με 4-2 την Κόστα Ρίκα.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την «φούρια ρόχα» στη 2η θέση του γκρουπ, κάτι που σημαίνει ότι στα νοκ άουτ θα παίξουν με το Μαρόκο (6/12), που πήρε την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο. Οι Ασιάτες θα βρουν απέναντί τους στην επόμενη φάση την Κροατία (2η του 6ου γκρουπ)την ερχόμενη Δευτέρα (5/12).

⇒ Γερμανία – Κόστα Ρίκα 4-2

Η Γερμανία έκανε το καθήκον της, νίκησε με 4-2 την Κόστα Ρίκα στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής στον 5ο όμιλο αλλά υπολόγιζε χωρίς την… Ιαπωνία, που νικώντας με 2-1 την Ισπανία στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ περάτωσε τις υποχρεώσεις της ως πρώτη.

Δεύτεροι στον όμιλο τερμάτισαν οι Ίβηρες στην ισοβαθμία (4 βαθμούς) με τους Γερμανούς, καθώς ήταν (πολύ) καλύτεροι στη διαφορά τερμάτων χάρις στο «τερατώδες» 7-0 επί της Κόστα Ρίκα, στην πρεμιέρα.

Στους «16» οι Ιάπωνες θα αντιμετωπίσουν την Κροατία και οι Ισπανοί το Μαρόκο, για μια θέση στα προημιτελικά του Κατάρ 2022, ενώ οι Γερμανοί θα πάρουν αύριο την πτήση για το Βερολίνο, μένοντας εκτός συνέχειας από τη φάση των ομίλων για δεύτερη συνεχή διοργάνωση, μετά τη Ρωσία το 2018.

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Μουντιάλ Μουντιάλ Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!