Ικανοποιημένος για την εμφάνιση του Ολυμπιακού και τη φιλική νίκη επί της Χάντερσφιλντ εμφανίστηκε ο Μίτσελ.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Μίτσελ μετά τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Χάντερσφιλντ. Ο Ισπανός τεχνικός βλέπει πως οι παίκτες του σιγά-σιγά εφαρμόζουν αυτά που δουλεύουν στην προπόνηση και ευελπιστεί σε μία ανάλογη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ στην Cosmote TV:

«Ο στόχος είναι η ομάδα να μοιάζει με αυτό που θέλουμε. Την ιδέα που έχουμε. Δεν είχαμε το χρόνο το προηγούμενο διάστημα να δουλέψουμε στις προπονήσεις γιατί είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια. Θετικό ήταν ότι κερδίσαμε γιατί έτσι προχωράς καλύτερα. Σίγουρα είδαμε θετικά πράγματα, αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση. Κερδίζουμε παίκτες που είχαν τραυματιστεί και τώρα είναι κοντά στην ομάδα πάλι.

Το πιο σημαντικό είναι μειώσουμε το ρόστερ για να δούμε και παίκτες που δεν μπορούσαμε να το κάνουμε νωρίτερα. Έχουμε παίκτες με πρόοδο και θέλουμε να τους δούμε περισσότερο. Είμαστε όλοι καλά και σιγά σιγά βλέπουμε στους αγώνες αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!