Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για το παιχνίδι με την Χάντερσφιλντ και το προσωπικό του τέρμα, ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο των ερυθρολεύκων για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ένας εκ των διακριθέντων του χθεσινού φιλικού. Ο έμπειρος μέσος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και έδειξε έτοιμος να βοηθήσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε Κώστας Φορτούνης:

«Είναι ευχάριστο να πετυχαίνεις γκολ. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία, βγήκαν στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Ήρθαμε εδώ για να δουλέψουμε σκληρά.

Οι προπονήσεις είναι μεγάλες και δυνατές. Αυτό μας βοηθά στη φυσική μας κατάσταση. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο πρωτάθλημα, αυτή την στιγμή είμαστε πίσω, αλλά το βασικό είναι να βελτιωθούμε και να είμαστε κοντά στην διεκδίκηση του τίτλου».

Τα Highlights της αναμέτρησης:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!