Ιαπωνία-Ισπανία: Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο που δείχνει και αποδεικνύει πόσο μέσα ήταν η μπάλα στο γκολ των «σαμουράι».

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο που δείχνει και αποδεικνύει πόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν η μπάλα στο περιβόητο γκολ της Ιαπωνίας. Ιαπωνία

Από χθες το βράδυ, όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ασχολείται με το ίδιο πράγμα. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το δεύτερο γκολ των «σαμουράι» κόντρα στους Ισπανούς. Κι αυτό διότι η μπάλα φαινομενικά βρίσκεται εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά το VAR αποφάσισε πως η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή του άουτ. Αν έχει περάσει, ωστόσο, το σκορ θα έπρεπε να είναι στο 1-1 και να προκριθεί η Γερμανία αντί της Ιαπωνίας. 

Το βίντεο δημοσιεύθηκε από το «beIN Sports» και όχι από τη FIFA, αλλά αποδεικνύει πως η μπάλα δεν είναι εκτός

Δείτε τη φάση του γκολ της Ιαπωνίας που ξεσήκωσε τόσο ντόρο και την τεχνολογία του beIN Sports Ιαπωνία

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!