Με δύο γκολ και φοβερή εμφάνιση η Νότια Κορέα πήρε τεράστια νίκη επί της Πορτογαλίας και στέλνει στο σπίτι της την Ουρουγουάη.

Τεράστια ανατροπή στην υπόθεση πρόκριση έκανε η Νότια Κορέα. Οι Ασιάτες, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ανέτρεψαν την κατάσταση και με το δεύτερο γκολ να μπαίνει στις καθυστερήσεις έφτασαν τους έξι βαθμούς και προκρίνονται στους «16» του Μουντιάλ!

Δείτε το 2-1 της Νότιας Κορέας Νότια Κορέα

Νωρίτερα είχε ισοφαρίσει σε 1-1 ο Κιμ στο 27′

 
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!