Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο πρώην παίκτης της Ομόνοιας, Τζορτζ Φλορέσκου, όπου τόνισε πως κατά το πέρασμά του από την κυπριακή ομάδα προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν.

Σοβαρές τοποθετήσεις από τον πρώην μέσο της Ομόνοιας, Τζορτζ Φλορέσκου. Ο 38χρονος μίλησε για την περίοδο που αγωνιζόταν στην Ομόνοια (2016-2017) και προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζορτζ Φλορέσκου ανέφερε πως πριν από ένα παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, πήγε άνθρωπος από τη Ρουμανία για να τον δωροδοκήσει ώστε να έχει μειωμένη απόδοση στο ντέρμπι. Αυτός ο άνθρωπος λειτουργούσε ως διαμεσολαβητής.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της prosport.ro, ρωτήθηκε εάν ήταν διατεθειμένος να πάρει χρηματικό ποσό για να έχει μειωμένη απόδοση στο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τζορτζ Φλορέσκου:

«”Συγγνώμη, αλλά μην έρθεις ξανά σε μένα με τέτοιο πράγμα”. Σηκώθηκα και έφυγα. Μετά με φώναξε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και μου είπε: “Βλέπεις ότι στο δωμάτιο δεν ξέρω ποιος σε περιμένει”. Του είπα τότε: “Για τη ζωή σου, μη με ξαναπάρεις τηλέφωνο! Σε κανέναν αριθμό. Ούτε στο κινητό, ούτε στο ξενοδοχείο, ούτε πουθενά”.

Αυτό με συγκλόνισε κι εμένα, που ήρθε κάποιος από τη Ρουμανία. Καταλαβαίνετε τι κύκλωμα έχουν; Με πήρε με κάποιο τρόπο. Αυτή ήταν η μόνη εμπειρία, αλλά ποτέ δεν συμμετείχα σε κάτι τέτοιο και ποτέ δεν θα γίνω μέρος σε κάτι τέτοιο. Εδώ δεν είναι πλέον μόνο θέμα ακεραιότητας, αλλά και πίστης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!