Ο Λουκ Σο «έφαγε» κουτσουλιά από πουλί την ώρα που έτρωγε το βραδινό του - Το νευρικό γέλιο του Τζακ Γκρίλις.

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Λουκ Σο έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, την ώρα που έτρωγε το βραδινό του μαζί με άλλους διεθνείς των «λιονταριών» συνέβη κάτι… απρόοπτο.

Τι απρόοπτο; «Έφαγε» κουτσουλιά στην μπλούζα του από πουλί που καθόταν στο δέντρο πάνω από το τραπέζι που δειπνούσε. Ο ίδιος φάνηκε να αιφνιδιάστηκε αρκετά από το συμβάν. Όπως ήταν αναμενόμενο, σηκώθηκε από τη θέση του και έσπευσε να καθαριστεί και να αλλάξει μπλούζα.

Δείτε τη στιγμή που ο Λουκ Σο διαπιστώνει πως τον κουτσούλησε το πουλί 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SPORTbible (@sportbible)

Η αντίδραση του Τζακ Γκρίλις

Τι θα ήταν η ζωή, όμως, χωρίς λίγο… πικάρισμα από φίλους; Ρητορική η ερώτηση. Ανιαρή και αδιάφορη. Έτσι και ο Λουκ Σο δεν υπήρχε περίπτωση να μην δεχτεί το «πείραγμα» του φίλου του Τζακ Γκρίλις. Οι δυο τους έτρωγαν το βραδινό τους όταν συνέβη το απρόοπτο και ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!