Ιδιαίτερα απογοητευμένος ήταν ο Ορμπελίν Πινέδα μετά τον αποκλεισμό του Μεξικού από το Μουντιάλ.

Το Μεξικό πάλεψε και έκανε ότι μπορούσε για ν’ ανατρέψει τη δυσμενή θέση του στην κατάταξη του 3ου ομίλου, έφτασε κοντά στο στόχο του νικώντας τη Σαουδική Αραβία με 2-1, αλλά υστερούσε της Πολωνίας στα τέρματα (2-2 έναντι 2-3), στην ισοβαθμία που προέκυψε στους 4 βαθμούς. Ορμπελίν Πινέδα

Στο πρώτο ημίχρονο ο άσος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα, έκανε εξαιρετική εμφάνιση δημιουργώντας αλλά και απειλώντας, όπως έκανε και στο 27′ με κεφαλιά-ψαράκι αλλά και στο 41ο λεπτό, όταν είδε την προσπάθειά του να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

Ο 26χρονος μέσος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Θα είμαι πάντα περήφανος που εκπροσωπώ τη χώρα μου, το αγαπημένο μου Μεξικό. Ευχαριστώ τους οπαδούς για όλη την υποστήριξη. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που με συνόδευσε σε αυτή την περιπέτεια. Κρίμα για το αποτέλεσμα, πολύ λυπηρό που δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε τη χαρά που περίμεναν. Θα συνεχίσω να δίνω ότι έχω».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!