Μουντιάλ 2022: Ο Σέζνι έβαλε στοίχημα με τον Μέσι για το VAR στη φάση του πέναλτι και τώρα αρνείται να του δώσει 100 ευρώ.

Στοίχημα για την απόφαση του VAR στην πολυσυζητημένη φάση του πέναλτι έβαλαν οι Βόιτσεχ Σέζνι και Λιονέλ Μέσι. Μουντιάλ

Όπως αποκάλυψε ο Πολωνός γκολκίπερ αποκάλυψε πως οι δύο παίκτες συνομίλησαν όσο περίμεναν τον ρέφερι να αποφανθεί και είπαν να το κάνουν πιο… πικάντικο. Μουντιάλ

Μετά το τέλος του αγώνα εξομολογήθηκε τη στιχομυθία που είχε με τον άσο της Παρί. Εν τέλει, το πέναλτι δόθηκε και έτσι ο Σέζνι έχασε το στοίχημα, κάτι που όμως δεν τον αποθάρρυνε. Έτσι, όπως αποκάλυψε, δεν προτίθεται να δώσει τα «χρωστούμενα» στον Αργεντινό σταρ.

«Μιλήσαμε πριν από το πέναλτι και του είπα να βάλουμε στοίχημα 100 ευρώ ότι ο διαιτητής δεν θα το δώσει», είπε ο Σέζνι στο TV2, μεταφέροντας τον διάλογο που είχαν οι δύο αντίπαλοι ποδοσφαιριστής όσο η φάση εξεταζόταν από το VAR.

«Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο επιτρέπεται σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Ίσως τιμωρηθώ γι’ αυτό που λέω. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν με νοιάζει. Εξάλλου δεν πρόκειται να του τα δώσω. Δεν θα νοιαστεί για 100 ευρώ, τόσα έχει», συμπλήρωσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!