Viral έχει γίνει η ηγετική ομιλία του Γκιγιέρμο Οτσόα στο ημίχρονο της αναμέτρησης Σαουδική Αραβία-Μεξικό.

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα αγωνίστηκε -πιθανότατα- στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του με την Εθνική Μεξικό. Τουλάχιστον όσον αφορά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο κίπερ των Μεξικανών συνέδεσε το όνομά του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, παίζοντας στο πέμπτο Μουντιάλ της καριέρας του.

Οι πιθανότητες να είναι στο επόμενο είναι ελάχιστες αλλά πάντα οι πόρτες είναι ανοιχτές καθώς θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Μεξικού, των ΗΠΑ και του Καναδά. Μοιάζει ως ο ιδανικός επίλογος για τον Οτσόα, που θα είναι 41 ετών τότε. Όχι τόσο μεγάλος, για τα δεδομένα της σημερινής εποχής.

Αν παίζει ακόμα μέχρι τότε, μια θέση στην αποστολή της «τρι» ίσως την έχει ο θρυλικός γκολκίπερ των Μεξικανών. Τι ίσως. Σίγουρα θα την έχει έστω και για λόγους τιμής για την προσφορά του. Φυσικά, μιλάμε για τον Οτσόα, οπότε και η συμμετοχή του σε αγώνες δεν είναι τόσο αδύνατη.

Και όχι άδικα, αν κρίνει κανείς από την ηγετική ομιλία του στο ημίχρονο του αγώνα με τη Σαουδική Αραβία. Ο Οτσόα, με το σκορ στο 0-0, μίλησε στους συμπαίκτες του για το δεύτερο ημίχρονο «χωρίς αύριο» εμψυχώνοντάς τους για να πάρουν τη νίκη. Νίκη που θα τους έφερνε την πρόκριση, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν κατ’ ευχήν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!