Ο Νίκολα Μίροτιτς ταξιδεύει με την αποστολή της Μπαρτσελόνα για την αναμέτρηση κόντρα στην Άλμπα - Εκτός έμειναν οι Αμπρίνες και Σανλί.

Η Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στη Γερμανία έχοντας στην αποστολή της τον Νίκολα Μίροτιτς. Ο ηγέτης της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, έχει πλέον ξεπεράσει τον τραυματισμό στον αχίλλειο που τον έχει κρατήσει εκτός δράσης και είναι έτοιμος να βοηθήσει ξανά την ομάδα του.

Το αν θα χρησιμοποιηθεί στην αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο προπονητής του.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Άλεξ Αμπρίνες και Σερτάκ Σανλί, με τον Ισπανό γκαρντ να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση και τον Τούρκο σέντερ από πρόβλημα στο δεξί γόνατο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Νίκολα Μίροτιτς