Το δίλημμα «Λιονέλ Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο» απασχολεί συνεχώς την ποδοσφαιρική κοινότητα! Στο δίλημμα αυτό κλήθηκε να δώσει απάντηση και ο Ρονάλντο που στο τέλος έκανε την επιλογή του.

Να επιλέξει ανάμεσα σε Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο κλήθηκε ο Ρονάλντο. Το «φαινόμενο» εκθείασε και τους δύο παίκτες ωστόσο στο τέλος επέλεξε τον Λιονέλ Μέσι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θρυλικός Ρονάλντο:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει απίθανα πράγματα, που πολύ δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να επαναλάβει. Αλλά ο Μέσι κάνει πράγματα που είναι αδύνατον κάποιος να ξανακάνει.

Ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστή στον κόσμο για εμένα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!