Απίστευτη σκηνή διαδραματίστηκε στο Περιστέρι όπου πατέρας τάιζε το μωρό το και παράλληλα παρακολουθούσε την αναμέτρηση.

Είναι το πλάνο της χρονιάς και αποδυκνύει πως όλα μπορούν να συνδυαστούν. Ένας μπαμπάς παρακολουθούσε τον αγώνα της ομάδας του και παράλληλα εκτελούσε τα πατρικά του καθήκοντα. Περιστέρι

Στον αγώνα Περιστέρι bwin – Ρίτας Βίλνιους για το Basketball Champions League, η τηλεοπτική κάμερα «έπιασε» έναν πατέρα να ταΐζει το μωρό του με το μπιμπερό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μία πραγματικά υπέροχη σκηνή!

Απολαύστε το:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!