Μουντιάλ: Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο ενός τυφλού αγοριού να αναβιώνει το γκολ του Μέσι κόντρα το Μεξικό με τη βοήθεια του πατέρα του

Όπου δεν φτάνει ο άνθρωπος, φτάνει η θέληση και η αγάπη που τρέφει για κάτι. Τρανό παράδειγμα αυτού, αποτελεί ένα μικρό, τυφλό αγόρι που δεν άφησε το πρόβλημα όρασής του να του στερήσει τη μαγεία του Μουντιάλ.

Μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να δει με τα μάτια του τους αγώνες της πατρίδας του, Αργεντινής, αλλά η αγάπη του πατέρα του, τον έκανε να βιώσει έστω και για λίγο το γκολ του Λιονέλ Μέσι κόντρα στο Μεξικό. Και αυτό αρκεί.

Στο βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας, φαίνεται το αγόρι να ακολουθεί πιστά τα χέρια του πατέρα του στην ειδική μακέτα γηπέδου για τυφλούς και μαζί με την περιγραφή του γκολ, βίωσε από πρώτο χέρι τη μαγεία του τέρματος του Μέσι.

Τα πλάνα, όπως ήταν αναμενόμενο, έχουν γίνει viral τις τελευταίες ώρες προκαλώντας συγκίνηση για την αθωότητα του νεαρού Αργεντινού.

Δείτε το βίντεο με το τυφλό αγόρι που αναβιώνει το γκολ του Μέσι κόντρα το Μεξικό με τη βοήθεια του πατέρα του Μουντιάλ

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SPORTbible (@sportbible)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!