Η Αλ Νασρ είναι έτοιμη να κάνει... Μίδα τον Κριστιάνο Ρονάλντο με μισό δισεκατομμύριο απολαβές για δύο χρόνια συμβόλαιο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει για ομάδα, μετά την επίσημη ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Σύμφωνα με την ισπανική αθλητική εφημερίδα «Marca» ο 37χρονος άσος σκέφτεται ν’ αποδεχθεί τη μυθική πρόταση της Αλ Νασρ και τον Ιανουάριο να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Τρελό; Πού να ακούσετε την συνέχεια.

Το ρεπορτάζ, αρχικά, αναφέρει πως η Νιούκαστλ δεν ενδιαφέρεται. Από την άλλη, η Αλ Νασρ είναι έτοιμη να κάνει το αδιανόητο «μπαμ». Συγκεκριμένα, του προσφέρει ετήσιες αποδοχές κοντά στα 200 εκατ. δολάρια για συμβόλαιο συνεργασίας δυόμισι ετών! Να σημειωθεί πως στη Μάντσεστερ είχε εβδομαδιαίες αποδοχές πάνω από 500 χιλιάδες λίρες.

Συγκεκριμένα, η πρόταση περιλαμβάνει τόσο πάγιες αποδοχές, όσο και χορηγικές συμφωνίες, με την ετήσια αποζημίωση του Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάνει τα 200 εκατομμύρια. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ο CR7 έχει μπροστά του ένα συμβόλαιο με συνολικές απολαβές, συμβόλαιο και χορηγικές συμφωνίες, κοντά στα 500 εκατ. για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα!

Να σημειωθεί πως ο Ρονάλντο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον περασμένο Ιούλιο απέρριψε πρόταση 245 εκατ. δολαρίων από την Αλ Χιλάλ, προκειμένου να συνεχίσει για τα επόμενα δύο χρόνια την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία και τώρα η «αντίζηλος» της, Αλ Νασρ, ανεβάζει την προσφορά για ν’ αποκτήσει τα δικαιώματα του διάσημου ποδοσφαιρικού αστέρα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!