Σύμφωνα με το ESPN Βραζιλίας, ο Ολυμπιακός συμφώνησε οριστικά με τον Ροντινέι και ο παίκτης έρχεται στην Ελλάδα.

Τελειωμένη υπόθεση μοιάζει να είναι συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ροντινέι. Σύμφωνα με το ESPN Βραζιλίας, ο Βραζιλιάνος απάντησε ήδη θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει για δυόμισι χρόνια.

Πλέον αναμένεται να ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να έρθει στην Ελλάδα, να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Ροντινέι, που κατέκτησε με τη Φλαμένγκο το Κόπα Λιμπερταδόρες και ήταν στην 55μελή προεπιλογή του Τίτε για τη Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είχε προτάσεις από την Γκρέμιο και την Ατλέτικο Μινέιρο, αλλά επέλεξε τους «ερυθρόλευκους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!