Η Αγγλία δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στην Ουαλία, την οποία και... σκόρπισε με 3-0 στην τελευταία αγωνιστική.

Η Αγγλία έφτασε σε μία εξαιρετικά άνετη νίκη κόντρα στην Ουαλία, την οποία σκόρπισε με 3-0. Τα «λιοντάρια» ήταν καταιγιστικά και πήραν εύκολα το τρίποντο που τα έφερε στην κορυφή του ομίλου.

Πλέον, την Κυριακή θα βρουν απέναντι τους τη Σενεγάλη με έπαθλο μία θέση στα προημιτελικά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των Άγγλων ήταν ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ενώ είχε συμμετοχή και στο δεύτερο. Η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη αποδόθηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Η Αγγλία «σφράγισε» την ανωτερότητά της με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά. Ταυτόχρονα «κλείδωσε» επί της ουσίας την πρωτιά του γκρουπ και την πρόκριση στα νοκ άουτ.

Ράσφορντ και Φόντεν ήταν οι πρωταγωνιστές και σκόρερ στο 50΄ και 52΄. Την πρώτη φορά ο Φόντεν κέρδισε (ανύπαρκτο) φάουλ έξω από την περιοχή και ο Ράσφορντ με απευθείας εκτέλεση έβαλε μπροστά την Αγγλία (1-0), για να έρθει ο Ράσφορντ τη δεύτερη να κλέψει τη μπάλα στην προσπάθεια των Ουαλών να οργανωθούν έξω από την περιοχή τους, να δώσει στον Κέιν και ο αρχηγός με ασίστ… μισό γκολ να δώσει την ευκαιρία στον Φόντεν από κοντά να «γράψει» το 2-0.

Ο σέντερ φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, ολοκλήρωσε την εξαιρετική του εμφάνιση με ένα ακόμη προσωπικό γκολ στο 68ο λεπτό, με σουτ μέσα από την περιοχή. Απόλυτα δικαιολογημένα κατά τη στιγμή της αλλαγής του στο 76΄ γνώρισε την αποθέωση των Άγγλων φιλάθλων.

Αγγλία: Δείτε τα τρία γκολ που έστειλαν τα «λιοντάρια» στους «16» 

 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!