Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο από Μπουένος Άιρες την στιγμή του γκολ του Μέσι κόντρα στο Μεξικό για τη δεύτερη αγωνιστική του Μουντιάλ.

Ο Λιονέ Μέσι αντιμετωπίζεται ως κάτι περισσότερο από έναν απλό ποδοσφαιριστή στην Αργεντινή. Ο «ψύλλος» είναι με διαφορά ο αγαπημένος παίκτης όλης της χώρας και όχι άδικα. Σε τέτοιο επίπεδο που, όπως όλοι γνωρίζουν, στις καρδιές των Αργεντίνων, μοιράζεται την ίδια θέση με τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Άλλωστε, και ο ίδιος ο Ντιεγκίτο του είχε μεγάλη αδυναμία όσο ήταν εν ζωή. Μουντιάλ

Στο Μουντιάλ που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Σαουδική Αραβία έκανε την έκπληξη και νίκησε την Αργεντινή του Μέσι με 2-1 στην πρεμιέρα της. Ήττα, η οποία εκτός από το σοκ, έβαλε την «αλμπισελέστε» με την πλάτη στον τοίχο. Έτσι, λοιπόν, το ματς με το Μεξικό έλαβε μορφή τελικού με όλους τους Αργεντινούς να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον Λιονέλ Μέσι.

Και ο Μέσι, φυσικά, δεν τους απογοήτευσε. Κόντρα στους Μεξικανούς πραγματοποίησε μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση και με δικό του πανέμορφο γκολ έλυσε τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα του και άνοιξε το σκορ. Ένα γκολ που ήρθε σε μία κομβική στιγμή αφού όλα έδειχναν πως δύσκολα η Αργεντινή θα πάρει το πολύτιμο τρίποντο από το παιχνίδι.

Όπως ήταν, λοιπόν, αναμενόμενο η αντίδραση των συμπατριωτών του στο Μπουένος Άιρες ήταν… μοναδική. Βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν πλάνα από το κέντρο της πρωτεύουσας την στιγμή του γκολ του Μέσι. Και φυσικά, το μοναδικό που ακούγεται είναι οι παρατεταμένοι πανηγυρισμοί.

Δείτε το βίντεο από το Μπουένος Άιρες την στιγμή του γκολ του Μέσι κόντρα στο Μεξικό

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SPORTbible (@sportbible)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!