Μουντιάλ 2022: Η Πορτογαλία βρίσκεται ήδη στους 16 μετά τη νίκη της επί της Ουρουγουάης με 2-0 - Γκάνα και Ουρουγουάη θα «παλέψουν» την τελευταία αγωνιστική για την πρόκριση.

Με δύο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες, η Πορτογαλία επικράτησε με 2-0 της Ουρουγουάης και προκρίθηκε στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ. Στο άλλο ματς, Νότια Κορέα και Γκάνα πρόσφεραν ένα πλούσιο θέαμα, όμως νικήτρια αναδείχθηκε η Γκάνα με 3-2. Έτσι όλα παραμένουν ανοιχτά για την ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση μαζί με αυτή του Φερνάντο Σάντος.

Ας δούμε αναλυτικά τι συνέβη στις αναμετρήσεις μέσα από το Debut.gr
⇒ Νότια Κορέα – Γκάνα 2-3

Μετά από ένα δραματικό παιχνίδι στο “Education City Stadium” του Αλ Ραγιάν, η Γκάνα νίκησε 3-2 τη Νότια Κορέα και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για πρόκριση από τον 8ο όμιλο του Μουντιάλ 2022. Οι Αφρικανοί προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο, με τέρματα των Σαλίσου (24΄) και Κούντους (34΄), αλλά με δύο γκολ του Γκουέ-σουνγκ Τσο (58΄, 61΄), ο οποίος προτιμήθηκε στην ενδεκάδα αντί του Ούι-τζο Χουάνγκ του Ολυμπιακού, η ασιατική ομάδα ισοφάρισε προσωρινά. Ο Κούντους στο 68΄ χάρισε τελικά τη νίκη στους «black stars», που θα παίξουν πλέον κόντρα στην Ουρουγουάη το εισιτήριο για τους «16». Η Κορέα έμεινε στον ένα βαθμό και, έχοντας μπροστά της το ματς με την Πορτογαλία, οδεύει ολοταχώς προς τον αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων, για τρίτη σερί διοργάνωση.

⇒ Πορτογαλία – Ουρουγουάη 2-0

Η Πορτογαλία ήταν πιο ουσιαστική, νίκησε με 2-0 την Ουρουγουάη στο «Λουσαΐλ Ικόνικ» με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Φερνάντες και μία αγωνιστική πριν από το φινάλε του 8ου ομίλου, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος «κλείδωσε» και μαθηματικά την πρόκριση στα νοκ άουτ του Μουντιάλ του Κατάρ.

Η «Σελέστε» θα πρέπει να περιμένει και το τελευταίο ματς με την Γκάνα, για να μάθει εάν θα συνεχίσει στη διοργάνωση ή, θα πάρει πρόωρα το δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα.

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore

Επόμενη αγωνιστική

Πορτογαλία – Νότια Κορέα (02/12 – 17:00)

Ουρουγουάη – Γκάνα (02/12 – 17:00)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Μουντιάλ Μουντιάλ Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!