Γιουβέντους: Νέος πρόεδρος ο Τζιανλούκα Φερέρο μετά την παραίτηση-βόμβα του Ανιέλι και του διοικητικού συμβουλίου χθες.

Τεκτονικές αλλαγές στη διοίκηση της Γιουβέντους, μετά τη χθεσινή παραίτηση ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου του ιταλικού συλλόγου. Από τον πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι μέχρι τον αναπληρωτή του Πάβελ Νέντβεντ, τον διευθύνοντα σύμβουλο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε και τα άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όλοι παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους και νέος πρόεδρος στη φημισμένη ιταλική ομάδα είναι από σήμερα ο Τζιανλούκα Φερέρο. 

Ο 60χρονος οικονομολόγος αναλαμβάνει την προεδρία των «μπιανκονέρι» και έχει στόχο να επιλύσει τα οικονομικά θέματα της ομάδας. Έτσι, τελειώνει μια από τις πιο επιτυχημένες περιόδους του συλλόγου, που από την ανάληψη των καθηκόντων του Αντρέα Ανιέλι στην προεδρία (19 Μαΐου 2010) και ύστερα έφτασε, μεταξύ άλλων, στο ρεκόρ των εννέα συνεχόμενων πρωταθλημάτων.

Γιουβέντους: Παραιτήθηκε ο Αντρέα Ανιέλι

Τέλος εποχής για τον Αντρέα Ανιέλι! Ο επί χρόνια ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Γιουβέντους παραιτήθηκε από την προεδρία της ομάδας μετά από 10 χρόνια.

Τον ίδιο έπραξαν και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μεταξύ των οποίων και ο αντιπρόεδρος και πρώην ποδοσφαιριστής, Πάβελ Νέντβεντ!

Η νέα διοίκηση θα προκύψει μετά από λίγους μήνες. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Football Italia» πιθανότερη αιτία της παραίτησης του Ανιέλι και του διοικητικού συμβουλίου, είναι η το οικονομικό έλλειμα ύψους 254,3 εκατ. ευρώ από την περασμένη σεζόν.

Πρόκειται για μία ξαφνική εξέλιξη, οι λόγοι της οποίας δεν έχουν γίνει αυτή τη στιγμή γνωστοί. Το σίγουρο είναι πως τους επόμενους μήνες θα ληφθεί η απόφαση για το ποιοι θα αποτελέσουν τη νέα διοίκηση του συλλόγου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!