Ο Λιονέλ Μέσι μπήκε στο στόχαστρο του γνωστού Μεξικανού μποξέρ, Κανέλο Άλβαρεζ - Τι στάθηκε αφορμή για το επεισόδιο μεταξύ τους.

Ευθεία επίθεση κατά του Λιονέλ Μέσι εξαπέλυσε ο γνωστός Μεξικανός μποξέρ, Κανέλο Άλβαρεζ.

Ο Κανέλο φαίνεται πως κατηγορεί τον Λιονέλ Μέσι πως χρησιμοποίησε σημαία και φανέλα του Μεξικού για να καθαρίσει το πάτωμα στα αποδυτήρια της Αργεντινής. Γι’ αυτό και τον απείλησε πως αν τον βρει θα έχει… άσχημα ξεμπερδέματα.

Αυτό το βίντεο έφτασε και στα μάτια του Κανέλο Αλβάρεζ. Ο γνωστός πέρασε στην επίθεση μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στον Μέσι έγραψε χαρακτηριστικά «…να προσεύχεται στο Θεό να μην τον βρω μπροστά μου…» ενώ μετά συνέχισε λέγοντας «…όπως εγώ σέβομαι την Αργεντινή έτσι κι αυτός πρέπει να σέβεται το Μεξικό…».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!