Ο Κασεμίρο μίλησε για την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που τον στεναχώρησε όπως δήλωσε.

Κακό τέλος είχε η -ούτε ή άλλως- «ταραχώδη» σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον αγγλικό σύλλογο να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον θρυλικό Πορτογάλο επιθετικό. Κασεμίρο

Η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» αποφάσισε να προχωρήσει τις διαδικασίες για το «διαζύγιο» των δύο πλευρών, το οποίο -όπως γνωστοποίησε η Γιουνάιτεντ- ήταν συναινετικό.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ της αγγλικής ομάδας, Κασεμίρο, δήλωσε πως δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη:

«Λυπάμαι που ο Κριστιάνο έφυγε από την ομάδα και μάλιστα με αυτό τον τρόπο. Είναι στην κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και σίγουρα μπορεί να συνεχίσει να είναι σε αυτό το επίπεδο για καιρό ακόμη. Του εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια της εκπληκτικής καριέρας του.»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα