Ιδιαίτερα ενοχλημένος ήταν ο Δημήτρης Ιτούδης με τη στάση που κράτησαν κάποιοι παίκτες της Γαλατασαράι.

Πολύ ενοχλημένος με τους Ντι Μποστ και Γκιοκσενίν Κοκσάλ της Γαλατασαράι ήταν ο Δημήτρης Ιτούδης, αφού προσπάθησαν να ακούσουν τις οδηγίες που έδινε στους παίκτες του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Δημήτρη Ιτούδη:

«Είναι ενάντια στο ευ αγωνίζεσθαι», δεν βλέπετε εμένα να πηγαίνω στον πάγκο της Γαλατασαράι, ούτε να βάζω ανθρώπους να ακούνε τις οδηγίες του αντιπάλου προπονητή. Δεν μου έχει ξανά συμβεί κάτι τέτοιο, μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Ίσως ήθελαν να μάθουν κάποιο σύστημα, δεν ξέρω πραγματικά.

Ήταν ένα πολύ απαιτητικό ματς και όλοι θέλουν να κερδίσουν, οπότε χρησιμοποιούν κάθε είδους αντιπερισπασμό για να σε βγάλουν από το στόχο σου. Η ομάδα μου έδειξε χαρακτήρα και έτσι καταφέραμε να φύγουμε με την νίκη».

Η Φενέρμπαχτσε παρέμεινε αήττητη στο τουρκικό πρωτάθλημα (7-0).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Δημήτρης Ιτούδης