Μουντιάλ 2022: Κάρλες Πουγιόλ και Νταβίντ Βίγια βρέθηκαν στις εξέδρες του ματς Ισπανία-Γερμανία - Δείτε τα πλάνα τους.

Κάρλες Πουγιόλ και Νταβίντ Βίγια βρέθηκαν στο Κατάρ για να παρακολουθήσουν το Ισπανία-Γερμανία. Οι δύο θρύλοι της Εθνικής Ισπανίας αλλά και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ήταν καλεσμένοι της FIFA για το σπουδαίο ντέρμπι του πέμπτου ομίλου. 

Και φυσικά, βρέθηκαν στο επίκεντρο των τηλεοπτικών και φωτογραφικών φακών που τους εντόπισαν και πήραν τα φλας… φωτιά.

Δείτε τους Πουγιόλ και Βίγια στις εξέδρες του Ισπανία-Γερμανία

Ισπανία-Γερμανία: Το ακυρωθέν γκολ του Ρούντιγκερ (vid)

Η Γερμανία έφτασε στο γκολ με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ στο ντέρμπι με την Ισπανία αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Μπορεί η Ισπανία να είχε την κατοχή, τις ευκαιρίες, αλλά η Γερμανία ήταν αυτή που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Βέβαια, το VAR δεν της έκανε το χατίρι και της το… πήρε πίσω ακαριαία.

Οι Γερμανοί κέρδισαν φάουλ από δεξιά. Εκτελέστηκε ωραία, με τον Ρούντιγκερ να πετάγεται με εξαιρετική κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στη γωνία του Ουνάι Σιμόν. Όμως ο στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μισό σώμα μπροστά απ’ τον τελευταία παίκτη της Ισπανίας, έτσι το τέρμα σωστά ακυρώθηκε.

Ισπανία-Γερμανία: Δείτε παρακάτω το γκολ του Ρούντιγκερ που ακυρώθηκε

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!