Ο Λουίς Ενρίκε συγκίνησε με ανάρτησή του που αναφέρθηκε στην νεκρή του κόρη, Χάνα, που θα γινόταν σήμερα 13 ετών.

Συγκλονιστικός Λουίς Ενρίκε! Ο προπονητής της Ισπανίας συγκίνησε με την ανάρτησή του στo Instagram για τα γενέθλια που θα γιόρταζε η κόρη Χάνα, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2019 σε ηλικία εννέα χρονών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Παρακάτω ακολουθεί η ανάρτηση του Λουίς Ενρίκε:

«Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα. Όχι μόνο επειδή παίζουμε με τη Γερμανία, αλλά και επειδή η κόρη μου, η Χάνα, θα γινόταν 13 χρονών. Αγάπη μου, όπου κι αν είσαι, σε αγαπάμε, μας λείπεις».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luis Enrique Martinez (@luisenrique21worldcup22)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!