Μουντιάλ 2022: Η Αργεντινή με μπροστάρη τον φανταστικό Λίονελ Μέσι, ο οποίος είχε γκολ και ασίστ, νίκησε το Μεξικό και κρατάει την τύχη στα χέρια της - Κρίσιμη η επόμενη αγωνιστική και για τις τέσσερις ομάδες.

Η Αργεντινή είναι εδώ! Η Αλμπισελέστε απέφυγε τον πρόωρο αποκλεισμό και με μπροστάρη τον Λιονέλ Μέσι πήρε τη νίκη απέναντι στο Μεξικό με 2-0. Από την άλλη, η Πολωνία λύγισε την εντυπωσιακά τολμηρή Σαουδική Αραβία (2-0) και πάτησε κορυφή! Μουντιάλ

Ας δούμε αναλυτικά τι συνέβη στις αναμετρήσεις μέσα από το Debut.gr
⇒ Πολωνία – Σαουδική Αραβία 2-0

Η Πολωνία και… συγκεκριμένα οι Βόιτσεχ Σέζνι, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σταμάτησαν τη Σαουδική Αραβία, καθώς επικράτησε σήμερα με 2-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου στο παγκόσμιο κύπελλο, φθάνοντας στους τέσσερις βαθμούς και συντηρώντας το όνειρο πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης με τα γκολ των Ζιελίνσκι (39′) και Λεβαντόφσκι (82′), το πρώτο γκολ του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα σε τελικά Μουντιάλ!

Στο «Education City Stadium» της πόλης Αλ Ραγιάν, παρουσία 45 χιλιάδων φιλάθλων, η Σαουδική Αραβία θέλησε να συνεχίσει τα «θαύματα» της, απέναντι στην Πολωνία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, μετά την ιστορική νίκη στην πρεμιέρα του Μουντιάλ στο Κατάρ επί της Αργεντινής, αλλά δεν τα κατάφερε.

⇒ Αργεντινή – Μεξικό 2-0

Μια στιγμή κλάσης του Λιονέλ Μέσι και ένα εξαιρετικό σουτ του Έντσο Φερνάντες, έφταναν προκειμένου η Αργεντινή να κρατήσει «ζωντανές» τις ελπίδες πρόκρισης στους «16» του Μουντιάλ 2022. Με τα γκολ του αρχηγού της στο 64ο λεπτό και του νεαρού μέσου της Μπενφίκα στο 87΄, η «αλμπισελέστε» νίκησε 2-0 το Μεξικό στο “Lusail Stadium”, για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου, και κρατάει την τύχη της στα χέρια της, καθώς με νίκη επί της Πολωνίας την Τετάρτη (30/11) περνάει σίγουρα, ενώ μπορεί να προκριθεί και με ισοπαλία.

Χωρίς γκολ και με ένα βαθμό σε δύο ματς, η “Tri” βρίσκεται αντιθέτως στο… χείλος του αποκλεισμού. Όπως… αναμενόταν MVP αναδείχτηκε ο Λιονέλ Μέσι, σε μία ημέρα που πέτυχε και προσωπικά ρεκόρ!

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore

Επόμενη αγωνιστική

Πολωνία – Αργεντινή (30/11 – 21:00)

Σαουδική Αραβία – Μεξικό (30/11 – 21:00)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Μουντιάλ Μουντιάλ