Το Ισπανία-Γερμανία δεν είχε νικητή αλλά είχε όλα τα υπόλοιπα. Δυνατές μονομαχίες, γκολ που ακυρώθηκαν και φυσικά μπόλικα highights.

Το Ισπανία-Γερμανία τα είχε όλα. Πάθος, ένταση, γκολ, δυνατές μονομαχίες. Αλλά δεν είχε νικητή. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και έτσι η υπόθεση πρόκριση παραμένει… ανοιχτή για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του ομίλου.

Και οι τέσσερις ομάδες έχουν πιθανότητες πρόκρισης, με την Ισπανία, φυσικά, να έχει το πάνω χέρι με 4 βαθμούς. Της αρκεί μία ισοπαλία στο τελευταίο ματς με τους Ιάπωνες για να περάσει.

Το άλλο ματς του γκρουπ, ανάμεσα σε Γερμανία και Κόστα Ρίκα θα είναι «τελικός». Η «νασιονάλμανσαφτ», με μόλις ένα βαθμό μετά την ήττα από τους «Μπλε Σαμουράι», θέλει το «τρίποντο» πάση θυσία για να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση. Πρόκριση που σε τέτοια περίπτωση θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων. Εάν, φυσικά, η Ιαπωνία καταφέρει να πάρει έστω ένα βαθμό από την Ισπανία.

Τα λάθη των Νόιερ και Σιμόν

Το γκολ του Ρούντιγκερ που ακυρώθηκε 

Το 1-0 του Μοράτα

Το 1-1 του Φουλκρογκ

Η φοβερή επέμβαση του Σιμόν Ισπανία-Γερμανία

Το χέρι που ζήτησαν οι Γερμανοί

Το stop του Σιμόν στον Μουσιάλα Ισπανία-Γερμανία

Η χαμένη ευκαιρία του Σανέ

Τα highlights της αναμέτρησης Ισπανία-Γερμανία

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!