Με ένα τρομερό χαμηλό αριστερό σουτ, ο Λιονέλ Μέσι έβαλε μπροστά στο σκορ την Αργεντινή.

Το έκανε ξανά. Είναι πάντα εκεί για να μιλήσει στα δύσκολα. Η Αργεντινή δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα του Μεξικού. Ήρθε όμως ο Λιονέλ Μέσι να δείξει ξανά την ποιότητά του και να βάλει μπροστά την Αργεντινή.

Με ΤΡΟΜΕΡΟ σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στη γωνία του Οτσόα.

Τιμώρησε τον ελάχιστο χώρο που του άφησαν οι παίκτες του Μεξικού τη στιγμή που πήρε την πάσα του Ντι Μαρία και έβαλε την Αργεντινή στη θέση του οδηγού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Μέσι Μέσι