Ο Νεϊμάρ μίλησε για πρώτη φορά για τον τραυματισμό του και τόνισε πως δεν πρόκειται να λυγίσει από τις ατυχίες.

Δεν το βάζει κάτω ο Νεϊμάρ, μετά τον τραυματισμό που «κληρονόμησε» στον αγώνα της πρεμιέρας της Βραζιλίας στο Μουντιάλ με την Σερβία, που θα του στερήσει σίγουρα τη συμμετοχή στον αγώνα που ακολουθεί με την Ελβετία και ίσως και στο τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων με το Καμερούν.

Μετά την ενημέρωση του ιατρικού τιμ της «σελεσάο» για την κατάσταση της υγείας του μεγάλου αστέρα της Εθνικής, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram παραδέχθηκε ότι βιώνει μία από τις δυσκολότερες στιγμές στην καριέρα του, ωστόσο, επισημαίνει πως δεν πτοείται από αυτό που του συνέβη και θα επιστρέψει δριμύτερος.

«Η υπερηφάνεια και η αγάπη που έχω φορώντας τη φανέλα της Βραζιλίας δεν μπορεί να εξηγηθεί. Εάν ο Θεός μού έδινε την δυνατότητα να διαλέξω μία χώρα όπου θα γεννιόμουν, θα διάλεγα την Βραζιλία. Στη ζωή δε μου δόθηκε κάτι με ευκολία, ήμουν πάντα υποχρεωμένος να κυνηγήσω τα όνειρά μου και τους στόχους μου.

Ποτέ να μην επιθυμείτε το κακό κάποιου, αλλά να βοηθάτε εκείνον που έχει ανάγκη. Σήμερα είναι μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου και συνέβη μάλιστα σε αγώνα Μουντιάλ.

Είμαι άτυχος, είναι ενοχλητικό, με πονάει, αλλά είμαι σίγουρος πως θα έχω την ευκαιρία να επιστρέψω επειδή θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω τη χώρα μου, τους συμπαίκτες μου κι εμένα τον ίδιο.

Εάν θα λυγίσω; Ποτέ! Είμαι παιδί του Θεού του κάνει πραγματικότητα όλα τα αδύνατα, και η πίστη μου είναι ατελείωτη» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νεϊμάρ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!